Midget-golf

Datum/Tijd
Date(s) - 02/09/2017
12:00 - 15:00

Locatie
AquaZoo

Categorieën


Beste Deelnemers,

Wat gaat de tijd toch snel. De zomerstop van de Hang-Aut zit er alweer op. Ook voor het komende halfjaar heeft de Hang-Aut weer een aantal leuke activiteiten georganiseerd.
Zaterdagmiddag 02 september om 12:00 trappen we af met een gezellig potje midget-golf op de midget-golfbaan naast de AquaZoo te Leeuwarden. Schuilt er in jou een Tiger Woods en weet jij wel om te gaan met een golfclub, geef je dan uiterlijk donderdag 31 augustus op. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar Hangaut.leeuwarden@humanitas.nl of via onze website www.hangaut-leeuwarden.nl.
De kosten zijn 3,50. Dat is exclusief drinken. Voor mensen die met de auto komen hebben we goed nieuw. Je kunt gratis parkeren bij de AquaZoo.
Want we spreken af voor de AquaZoo te Leeuwarden. Vandaar dat we in deze mail een routebeschrijving geven hoe daar te komen.

Met de auto

Leeuwarden
Kom je vanuit de richting Leeuwarden, houd dan Leeuwarden Oost aan en volg de borden richting Hurdegaryp/Dokkum, de N355. Na ongeveer 5 kilometer bij de verkeerslichten (afslag Kleine Wielen/AquaZoo) wijzen borden je verder de weg.

Hurdegaryp
Kom je vanuit de richting Hurdegaryp, dan volg je de borden richting Leeuwarden. Bij de verkeerslichten (afslag Kleine Wielen/AquaZoo) sla je linksaf.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Leeuwarden kun je de Arriva-lijnen 51 of 62 of de Qbuzz-lijnen* 13, 19 of 20 nemen. Uitstappen bij bushalte ‘Kleine Wielen’. De bushalte bevindt zich vlak voor het park.

“We zien je graag de 2de”

Groetjes,

het Soosteam

Uitnodiging_Midgetgolf_02_sept_2017