Stadswandeling door het centrum van Leeuwarden

Datum/Tijd
Date(s) - 10/03/2017
19:00 - 21:30

Locatie
station leeuwarden

Categorieën


Beste deelnemers,

Door een technische storing is deze uitnodiging pas vandaag gestuurd i.p.v. afgelopen maandag. Hij heeft, zeg het maar, een behoorlijke weg afgelegd voordat hij nu bij jullie in de mailbox ligt.

Eigenlijk is het wel toepasselijk ook dat juist deze uitnodiging wat langer onderweg is geweest, want we willen jullie graag uitnodigen om samen met ons een stadswandeling te gaan maken door het centrum van Leeuwarden.

En omdat we begrijpen dat je van wandelen dorst krijgt gaan we, als je hier zin in hebt, na de wandeling samen nog ergens iets drinken. Hoe lang het samen drinken duurt hangt van jezelf af. Je kunt namelijk zelf bepalen wanneer je weer op huis aangaat. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je, net als onze arme uitnodiging, zes dagen te laat weer thuis bent.

Voor jouw gemak en meer informatie hebben we de uitnodiging als bijlage toegevoegd:  Uitnodiging_Avond_stadswandeling_10_mrt_2017

Lijkt het je leuk om bij deze avond aanwezig te zijn dan kun je je tot en met donderdag 9 maart opgeven via onze e-mail: hangaut.leeuwarden@humanitas.nl  of via de website.

Groetjes,

Het soosteam